Skip to content
Samtalsterapi

Utforska dig själv och dina relationer i en trygg och stödjande miljö

I samtalsterapin möts du av en erfaren terapeut som aktivt lyssnar, förstår och reflekterar över dina känslor och upplevelser. Du får en unik möjlighet att utforska dig själv och dina relationer i en trygg och stödjande miljö. Med terapeutiskt stöd kan du börja läka det som har skadats inom dig i dina relationer. 

Du är välkommen att höra av dig. Kanske har du frågor eller tankar som du vill dela innan du beslutar dig för att påbörja din terapi. Ingen fråga är för stor eller för liten. Och all kommunikation är konfidentiell. 

Du når mig bäst via min e-mail nina@soulwill.com eller via kontaktformuläret. Jag återkommer vanligtvis inom 24 timmar.

Samtalsterapi
Steg 1

Första samtal

Du bokar in en tid i min kalender för det första samtalet. Därefter, om du är intresserad av att påbörja din personliga utvecklingsresa, ber jag dig att fylla i ett formulär och skicka det till mig. 

Pris: 500 kr för 60 minuter

Plats: Personligen eller Online

Steg 2

Uppföljning

Vid det uppföljande samtalet har vi en dialog om din bakgrund, dina behov och önskningar, samt planerar ditt nästa steg. För att uppnå kontinuitet rekommenderas ett samtal per vecka.

Pris: 500 kr för 60 minuter

Plats: Personligen eller Online

Steg 3

Samtalsterapi

Du bokar dina sessioner. Vi börjar terapin där du är nu, med fokus på dina känslor, tankar och fysiska välmående. Tidsramen anpassar vi tillsammans och du bestämmer när det är dags att avsluta.

Pris: 500 kr för 60 minuter

Plats: Personligen eller Online

Samtalsterapi ger ökad förståelse för mönster av tankar, känslor och beteenden

Samtalsterapi inom psykosyntesen är en terapeutisk metod där vi använder dialog för att utforska och förstå din inre värld, upplevelser och mönster av tankar, känslor och beteenden.

Som terapeut fungerar jag också som en guide för att främja självinsikt, personlig tillväxt och integration av olika aspekter av dig själv.

 

Vid behov använder jag olika sätt för att hjälpa dig att öka medvetenheten om dina tankar, känslor och beteenden, samt identifiera mönster som kan vara begränsande eller hindrande för din personliga utveckling.

I en trygg och stödjande miljö reflekterar vi över dina tankar, känslor och upplevelser. Jag stöttar dig i att observera dina reaktioner för att öka medvetenheten om dina mönster och beteenden.

Tillsammans utforskar vi djupare upplevelser, motiv och behov som påverkar dina tankar, känslor och handlingar.

Vi utforskar dina delpersonligheter för att integrera deras unika egenskaper och behov, inre konflikter och motsägelser för främjande av helhet och harmoni.

 

Tillsammans utforskar vi dina relationer, både till dig själv och till andra, för att öka förståelsen för hur relationer påverkar ditt välbefinnande och din personliga tillväxt.

Du uppmuntras även att fortsätta med självreflektion och självkännedom mellan sessionerna genom dagboksskrivning.

Vi arbetar också med visualiseringar för att utforskar dina inre bilder, symboler och metaforer, vilket ger insikter om dina inre processer.

Jag hjälper dig att  formulera och använda positiva affirmationer och självbekräftelser för att främja din självkänsla och ditt självförtroende. 

Vi fokuserar alltid på dina framtida mål, drömmar och visioner för att identifiera vägar till din fulla potential.

Vad längtar du dig mest efter i ditt liv just nu?

Oavsett var du befinner dig idag och vilka utmaningar du står inför, finns jag här för att lyssna på och stödja dig. Efter första samtalet väljer du om du vill gå vidare.