Skip to content

Guidade meditationer

Ge dig själv några minuter varje dag för att knyta an till dig själv, uppnå inre frid och harmoni i ditt liv med hjälp av guidade meditationer. Det är viktigt att notera att detta inte ersätter professionell medicinsk rådgivning eller terapi. Om du lider av en fysisk eller psykisk sjukdom ska du alltid söka professionell hjälp.

Finn din inre självbild

Rosens blomning

Inom mig bor en stark längtan att inspirera till självkärlek, ett inre utforskande och glimtar av hopp. Jag vill dela med mig av den guidade meditationen Rosens blomning, som du kan använda för att finna din inre självbild. Den du är.

Visualiseringen av en blomning, från en stängd knopp till den helt öppna blomningen är en vacker symbol för den inre livskraften som arbetar med oemotståndligt tryck inifrån för att producera kontinuerlig tillväxt och utveckling. En sällsynt glimt av eller rentav fullständig kontakt med ditt tidlösa innersta, ett levande väsen som uppfattas som ett oföränderligt, tyst, rent varande.

Vill du också öppna upp för ett nyfiket utforskande? Rosens blomning är en meditation av Roberto Assagioli. Kanske representerar den bild du får upp under den guidade meditationen nästa steg i din utveckling och ett fullständigt uttryck för din potential.

 

Rosens blomning

Har du svårt att sova?

Du är inte ensam. Vi behöver sömnen för att kropp och själ ska kunna återhämta sig. Jason Stephenson är min favorit inom guidade sömnmeditationer. Se utvald guidad meditation Sleep Talk Down Guided Meditation med Jason Stephenson som hjälper dig att släppa ångest, stress och gå in i ett varande.

Lär känna dina egna behov

Vi blir alltmer medvetna om att vi behöver fysisk rörelse och inre vila för att må bra. Allt fler lägger in dagliga rutiner i sina liv och upplever den positiva effekten av en skön uppfriskande promenad eller en stunds träning under dagen, eller kommer i kontakt med ett inre lugn med hjälp av guidade meditationer.

För att inspirera till välmående delar jag med mig av några av de källor som jag upplever gör en skillnad. Själv har jag fastnat för YinYoga och använder appen ‘Vila dig i form’ med Magdalena Medweld. YinYoga erbjuder en mängd fördelar som kan hjälpa dig att lindra spänningar, minska stress och ångest samt förbättra ditt allmänna välbefinnande. Att hålla en position under en längre tid lär dig att sitta med och observera känslor, tankar eller fysiska sensationer när de uppstår.

Det finns inte ett sätt för alla. Likaså upplever vi människor stressade situationer på olika sätt. Du kan sänka din ångest med lugnande musik för att komma i kontakt med ett inre varande. Jason Stephenson en stor bredd av guidade meditationer som du kan välja mellan, allt från guidade meditationer för att sova bättre, till affirmationer för egenkärlek och mycket annat. Kika gärna in och välj den meditation som bäst passar din sinnesstämning! 

Lär känna dina egna behov

Vill du veta mer?

Du är alltid välkommen att kontakta mig. Om du har ytterligare frågor eller önskar mer information.