Skip to content
Skräddarsydda tjänster

Stärk ditt inre ledarskap

För att möta dina individuella behov erbjuder jag ett brett utbud av tjänster. Du kan välja mellan individuella samtal där vi fokuserar på att möta utmaningar i ditt liv genom samtalsterapi eller personlig coaching.

För dig som är ledare erbjuder jag även coaching för att stärka det inre ledarskapet. Dessutom arrangerar jag skräddarsydda gruppsamtal kring olika ämnen, som behöver fördjupas både på arbetsplatsen och i privatlivet.

Reaching Goals
1:1 Individuell

Coaching

Med min långa erfarenhet inom personlig coaching, kan jag guida dig genom utmaningar och stötta dig att uppnå dina individuella mål. Upptäck friheten i coaching genom fysiska möten eller flexibla videosamtal med skräddarsydda verktyg, oavsett om det gäller arbete eller privatliv. Du väljer det som passar dig bäst.

1:1 Individuell

Samtalsterapi

Du kontaktar mig för ett första samtal, om du efter samtalet vill starta upp din personliga utveckling stödjer dig där du befinner dig oavsett hur din situation ser ut eller vilka tankar och känslor du har som påverkar hur du mår. Vi startar terapin där du befinner dig just nu, och avslutar terapin när du känner att du har uppnått dina mål.

1:1 Individuellt

Inre Ledarskap

Ditt inre ledarskap är nyckeln till att utveckla din potential som ledare och nå nya höjder i din karriär. Vi skräddarsyr konkreta verktyg som hjälper dig att förbättra din kommunikation, stärka ditt inre ledarskap och nå dina mål. Låt oss tillsammans ta ditt ledarskap till nästa nivå.
Grupper

Teman

För grupper skapas skräddarsydda teman som passar specifika behov och fokuserar på att skapa en stödjande miljö för att utforska utmaningar och mål. Vi strävar efter att skapa en trygg miljö för både gruppens och den individuella gruppmedlemmens utveckling, såväl vid uppdrag för företag som privat.

Individuell Coaching för din utmaning
Behöver du stöd i en personlig utmaning?

För dig som söker stöd i en personlig utmaning, erbjuder vi individuell coaching med fokus på din specifika situation, behov och målsättningar. 

Vi inleder med en första samtalssession för att kartlägga dina behov och utmaningar. Därefter följer en två timmar lång coaching session. Priset är totalt är 2 200 SEK (inklusive moms).

Om du är intresserad eller har frågor, kontakta mig gärna.

Coaching