anka beskuren.jpg

TJÄNSTER

Din personliga utvecklingsresa startar med att du tar en kontakt eller bokar in en tid för ett första samtal, där vi pratar igenom vad som hindrar dig att leva ditt liv fullt ut just nu. 

 

All förändring kräver mod. Du är varmt välkommen att kontakta mig inför ditt beslut.

Yoga hemma

UTFORSKA DITT INRE LIV

 

För dig som upplever psykisk smärta, en inre obalans, känslor av meningslöshet och längtar efter ökad energi, en känsla av välbefinnande med större och djupare mening i ditt liv. I terapin utforskar vi tider av mörker och perioder av ljus i ditt liv för ökad medvetenhet och stärkt kontakt med din inre kärna.

Så här fungerar det

01

FÖRSTA SAMTAL

 

Du kontaktar mig via mail, eller mobil så skickar jag ett formulär som du fyller i och skickar tillbaka mig. Inom en till två veckor möts vi sedan fysiskt eller via videokonferens för första samtalet.

02

SAMTALSTERAPI

Nu är det dags att boka din första session. Jag stödjer dig där du befinner dig oavsett hur din situation ser ut eller vilka tankar och känslor du har som gör att du inte kan leva ditt liv fullt ut just nu.

03

ABONNEMANG

Efter första sessionen bokar du per gång eller så tecknar du ett abonnemang, som du kan avbryta precis när du vill. Du planerar din personliga utveckling och bokar tiderna i min online kalender.

 • Första steget på din personliga utvecklingsresa

  55 min.

  350 svenska kronor
 • En session psykosyntesterapi

  55 min.

  350 svenska kronor

ETISKT 

 RAMVERK 

Som psykosyntes terapeut under utbildning följer jag PsykosyntesAkademiens Etiska ramverk för god praxis inom psykosyntes. Klicka på bilagan för att läsa det etiska ramverket.

 

PsykosyntesAkademin är genom EFPP knutna till EAP, European Association for Psychotherapy. EAP är en intresseorganisation för terapeuter och utbildningsinstitut med olika teoretiska inriktningar från hela Europa. 

 

För att en metod, eller ”modalitet” som det kallas inom EAP, skall kunna godkännas behöver den representeras av en europeisk organisation med institut från minst sex olika länder. 

 

Psykosyntes är en av de modaliteter som godkänns av EAP, genom organisationen EFPP, European Federation of Psychosynthesis Psychotherapy.

FÖRETAGSINFORMATION

Soulwill

Orgnr: 556572-4910

Innehar F-skattebevis

Stockholm, Sweden

Mobil +4679359358

Mail nina@soulwill.com

 • Instagram - Vit Circle
 • Facebook - Vit Circle
 • Twitter - Vit Circle
 • Pinterest - Vit Circle
 • Linkedin - Vit Circle
Untitled%20(4)_edited.jpg

SIDOR