top of page
anka beskuren.jpg

All förändring kräver mod och tar tid. Om du vill veta mer hur du kommer igång är du välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal. 

Om du vill starta upp din terapi, boka gärna en tid för ett första samtal eller om du redan går i terapi hos mig, boka samtalsterapi i min online kalender nedan. Du kan också maila mig på nina@soulwill.com.

För dig som är mellan 18 och 25 år, och som av ekonomiska skäl inte har råd med terapi, rekommenderar jag att du tar en kontakt med 1825.nu som erbjuder terapi till reducerad kostnad.

TJÄNSTER

 • Första steget på din personliga utvecklingsresa

  55 min.
  250 svenska kronor
 • En session psykosyntesterapi.

  55 min.
  450 svenska kronor
Yoga hemma

UTFORSKA DITT INRE LIV

 

För dig som upplever psykisk smärta, en inre obalans, känslor av meningslöshet och längtar efter ökad energi, en känsla av välbefinnande med större och djupare mening i ditt liv. I terapin utforskar vi tider av mörker och perioder av ljus i ditt liv för ökad medvetenhet och stärkt kontakt med din inre kärna.

Så här fungerar det

01

FÖRSTA SAMTAL
 
Du kontaktar mig kostnadsfritt för ett första samtal, om du efter samtalet vill starta upp din personliga utvecklingsresa fyller du in ett formulär som du skickar till mig och som vi pratar igenom vid ett uppföljande samtal.  

02

SAMTALSTERAPI

Nu är det dags att boka din första session. Jag stödjer dig där du befinner dig oavsett hur din situation ser ut eller vilka tankar och känslor du har som påverkar hur du mår. Vi startar terapin där du befinner dig just nu.

03

DIN UTVECKLING

Efter första samtalet planerar vi tillsammans dina sessioner och du sätter ett mål för din terapi. För att du ska få en kontinuitet i din utveckling rekommenderas, om möjligt, ett terapisamtal varje vecka.

"Courage is resistance to fear, mastery of fear - not absence of fear."

Mark Twain

ETISKT 
 RAMVERK 

Som psykosyntes terapeut under utbildning följer jag Psykosyntes Akademiens Etiska ramverk för god praxis inom psykosyntes. Klicka på bilagan för att läsa det etiska ramverket.

 

Psykosyntes Akademin är genom EFPP knutna till EAP, European Association for Psychotherapy. EAP är en intresseorganisation för terapeuter och utbildningsinstitut med olika teoretiska inriktningar från hela Europa. 

 

För att en metod, eller ”modalitet” som det kallas inom EAP, skall kunna godkännas behöver den representeras av en europeisk organisation med institut från minst sex olika länder. 

 

Psykosyntes är en av de modaliteter som godkänns av EAP, genom organisationen EFPP, European Federation of Psychosynthesis Psychotherapy.

"Real change, enduring change happen one step at the time."

Ruth Bader Ginsburg 

KONTAKT

Soulwill

Orgnr: 556572-4910

Innehar F-skattebevis

Stockholm, Sweden

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Pinterest

© 2022 by Soulwill.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page