Vem döljer sig bakom masken?

När en människa som man står nära plötsligt ändrar skepnad, från varm och omtänksam till aggressiv och kontrollerande är det oerhört förvirrande och skrämmande. Minnet av första gången stannar kvar för evigt. Så upprepar sig samma beteende om och om igen. Alltid som en blixt från klar himmel. Precis när man tror att allt kommer att bli bra igen.

Och år av detektiv arbete för att försöka förebygga och förutsäga nästa utbrott eller attack. Så svårt att acceptera att vänligheten och kärleken inte är äkta. Desperata försök att förstå vad det är som sker. För att slutligen inse att vägen ur relationen är vägen tillbaka till sig själv.


För dig som har brist på egenkärlek och är medberoende är det extra svårt lämna en sådan relation. Att bli sedd, förstådd, bearbeta och att fylla på med egenkärlek är avgörande för att kunna gå vidare. Du behöver både stöd av någon som förstår och som du kan lita på när du känner självtvivel, patologisk ensamhet och övergivenhet. Du är varmt välkommen att kontakta mig på nina@soulwill.com, också om du inte har ekonomi att betala för terapi. Jag kommer ta emot tio klienter i år, varav tre är pro bono, dvs utan kostnad.


För att öka din förståelse om det som sker i relationen ta gärna del av Ross Rosenberg - When You Unmask a Covert Narcissist, RUN, But Quietly. Ross Rosenberg är psykoterapeut, pedagog, expertvittne och författare till boken The Human Magnet Syndrome, grundare av Self-Love Recovery Institute, Codependency Cure/Self Love Recovery Treatment Program och Youtube kanalen Ross Rosenberg med 17 miljoner visningar.#soulwill #selfloverecovery #rossrosenberg #mysoulwill

Senaste inlägg

Visa alla