top of page

Du kan träna din inre styrka

Uppdaterat: 13 okt. 2020

Vi har alla upplevt perioder i livet som präglats av rädsla, nedstämdhet och osäkerhet. Men vi har alla djupt inom oss en inre styrka och vishet när vi möter livets motgångar. Det är många gånger i just mörka tider som vi kommer i kontakt med denna energireserv - vår inre vilja.När vi reflekterar över och söker meningen med våra liv är den inre viljan helt central. Om vi odlar den inre styrkan och självet kommer vi i kontakt med vår inre vilja. Vi människor har i årtusenden förvärvat förmågan att utöva inre styrka när vi har kämpat mot sjukdomar, vågat oss in i det okända och försökt det omöjliga.


Boken Your Inner Will - Finding Personal Strength in Critical Times av terapeuten och filosofen Piero Ferrucci var lite av en aha upplevelse för mig. När jag blickar tillbaka på mina livskriser är det alltid en väldigt liten viljehandling, som har varit startpunkten på vägen tillbaka; ta en promenad, ringa en vän, städa en låda. Utan viljan kommer vi inte ens upp ur sängen på morgonen.


Boken gav en fördjupad insikt om att jag faktiskt medvetet kan träna min inre styrka och stärka kontakten med mitt innersta väsen. I boken finns praktiska övningar för att utveckla din inre vilja - för att möta livets motgångar och i förlängningen att förverkliga dina drömmar. Här kan du lyssna på boken, om du föredrar hörbok.


#psykosyntes #pieroferucci #dininrevilja #mysoulwill


30 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page