top of page

Lär känna dina egna behov

Uppdaterat: 1 nov. 2020

Att vara hemma under en lång tid lämnar spår i både kropp och själ, och vi blir alltmer medvetna om att vi behöver fysisk rörelse och inre vila för att må bra. Allt fler lägger in dagliga rutiner i sina liv och upplever den positiva effekten av en skön uppfriskande promenad eller en stunds träning under dagen. Eller kommer i kontakt med ett inre lugn med hjälp av guidade meditationer.

För att inspirera till välmående i denna oroliga tid delar jag med mig av några av de källor som jag upplever gör en skillnad. Själv har jag fastnat för YinYoga och använder appen Vila dig i form med Magdalena Medweld och följer Beatrice Magnusson och deltar i hennes utomhusträning som avslutas med yoga. En perfekt kombination för att både få upp pulsen och komma i kontakt med sin inre kärna.


Det finns inte ett sätt för alla. Likaså upplever vi människor stressade situationer på olika sätt. Du kan sänka din ångest med lugnande musik för att komma i kontakt med ett inre varande. Som jag tidigare har nämnt har Jason Stephenson en stor bredd av guidade meditationer som du kan välja mellan, allt från guidade meditationer för att sova bättre, till affirmationer för egenkärlek och mycket annat. Kika gärna in och välj den meditation som bäst passar din sinnesstämning!


I valet av Jason Stephenson var det avgörande för mig att han både är kunnig och visar medkänsla i sina guidade meditationer. Jag vill slutligen också dela med mig till dig av en trauma meditation, som tillsammans med terapi, hjälpte mig igenom en svår tid i livet: Trauma meditation med Jason Stephenson. Det är viktigt att notera att denna inte ersätter professionell medicinsk rådgivning eller terapi. Om du lider av en fysisk eller psykisk sjukdom ska du alltid söka professionell hjälp.


Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page