top of page

Öppna upp för ditt inre barn

Uppdaterat: 21 okt. 2020

Slut ögonen och försök att minnas en händelse när ditt liv förändrades drastiskt. Det kan vara en vara en allvarlig olycka, ett sjukdomsbesked, när du var utsatt för mobbing i skolan eller andra smärtsamma upplevelser i ditt liv. Oavsett när i livet det hände, så påverkar smärtsamma upplevelser hur vi ser på livet, och skapar inre glömda eller gömda känslomässiga sår, i lika stora proportioner inom oss.Varje upplevelse är ett outtalat eller dolt behov av läkning, empati och förståelse för känslor och beteenden som uppstått ur dessa inre sår. Ur såren skapar du försvar för att skydda ditt autentiska jag. För oavsett om du kommer ihåg dina traumatiska händelser, så kommer din kropp och ditt undermedvetna ihåg varje ögonblick av rädsla, övergivenhet och skam som du har upplevt.


När vi går tillbaka till dessa minnen, och stannar med upplevelsen, skapar vi utrymme för att läka såren. Jag är idag tacksam för att jag valde att gå igenom smärtan och vill inspirera dig att samla mod att möta det glömda och gömda. För vad gör du när ditt inre barn knackar på din dörr en mörk och stormig natt? Släcker du ner, drar igen persiennerna och låtsas som att du inte är hemma? Eller bjuder ditt vuxna jag in ditt inre barn på en varm kopp te? Lyssna vidare här på Kristin Folts underbara TED Talk.


Vill också tipsa dig att läsa mer här om inre barn arbete med Angelika Dilschmann, Diplomerad psykosyntesterapeut PSA(R) och huvudlärare och handledare vid Stiftelsen PsykosyntesAkademin.


#psykossyntes #soulwill #mysoulwill #inrebarn

43 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page