Personuppgiftspolicy

bird-1045954_1920_edited.jpg

POLICY PERSON

UPPGIFTER

Vi värnar om din integritet och att du känner dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter.

 

Därför har vi upprättat den här policyn. Den utgår från gällande dataskyddslagstiftning (GDPR) och förtydligar hur vi tillvaratar dina rättigheter och din integritet.

Syftet med den här policyn är att du ska få veta hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till, vilka som får ta del av dem och under vilka förutsättningar samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter.

Personuppgiftsansvar

Simpleworld Holding AB med bifirma Soulwill är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna och andra webbplatser som drivs av Soulwill.

Kontaktuppgifter

Du kan kontakta oss på nina@foundersalliance.com eller via vanligt brev som skickas till Simpleworld Holding AB c/o Nina Hahn, Runda vägen 22 B, 167 51 Bromma.

Insamling av personuppgifter

Vad är en personuppgift?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Det gäller till exempel namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Det gäller också till exempel bokningsnummer och krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter, som exempelvis IP-nummer, om de kan kopplas till fysiska personer.

 

Vilken typ av information samlar vi in?

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in ​​IP-adressen som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; lösenord du anger på webbplatsen; dator- och anslutningsinformation och köphistorik. 

Vi kan använda programverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive svarstider för sidor, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. 

 

Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

 

Hur samlar vi in information?

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​personlig information du ger oss, såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

 

Varför samlar vi in personlig information?

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål: 

 

1. Att tillhandahålla och driva tjänsterna; 

2. För att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support; 

3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personaliserade servicemeddelanden och reklammeddelanden; 

4. För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och / eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;

 

 

Hur lagrar, använder, delas våra besökares personliga information?

Vi använder Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

 

Alla inkörsportar (gateways) för direktbetalning som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

 

Hur kommunicerar vi med våra besökare?

Vi kan kontakta dig för att meddela dig om ditt konto, för att felsöka problem med ditt konto, för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller skulder, för att undersöka dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller om det annars är nödvändigt att kontakta dig för att genomdriva vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla överenskommelser vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, sms och post.

 

Hur använder vi cookies och andra spårningsverktyg på vår Wix-webbplats?

Cookies är små bitar av data som lagras på din dator eller mobila enhet när du besöker en webbsida, och som senare kan hämtas från din dator av webbsidan. Cookies används dels för att underlätta användningen av en webbplats genom att t. ex. komma ihåg ditt val och inställningar och dels för att utveckla webbplatsen och analysera ditt beteende. Vissa funktioner fungerar inte utan cookies. Klicka här för att se vilka cookies som lagras på webbplatsens besökares dator.

 

Wix plattformen använder cookies av viktiga skäl, till exempel:

1. Att ge en bra upplevelse för besökare och kunder.

2. För att identifiera registrerade medlemmar (användare som registrerat sig på vår webbplats).

3. Att övervaka och analysera prestanda, drift och effektivitet på Wix plattformen.

4. För att säkerställa att Wix plattformen är säker att använda.

 

Tjänster från tredje part

Vi använder tjänster från tredje part, såsom Google Analytics eller andra applikationer som erbjuds via Wix App Market, som placerar cookies eller använder andra spårningsteknologier genom Wix tjänster, vilka kan ha sina egna policys för hur de samlar in och lagrar information. Eftersom detta är externa tjänster omfattas inte sådan praxis av Wix sekretesspolicy. Har du frågor eller funderingar kring cookies eller säkerheten på webbplatsen ber vi dig att kontakta oss via e-mail på nina@soulwill.com

 

Sekretesspolicy uppdateringar

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så läs igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, vi använder dessa.

 

Hur kan du som webbplatsbesökare dra tillbaka ditt samtycke?

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, komma åt eller ändra uppmanas du att kontakta oss på nina@soulwill.com eller skicka post till: Simpleworld Holding AB, Soulwill, Nina Hahn, Runda vägen 22 B, 167 51 Bromma.

FÖRETAGSINFORMATION

Soulwill

Orgnr: 556572-4910

Innehar F-skattebevis

Stockholm, Sweden

Mobil +4679359358

Mail nina@soulwill.com

  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Twitter - Vit Circle
  • Pinterest - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
Untitled%20(4)_edited.jpg

SIDOR