OM SOULWILL

I terapin möter vi det glömda och gömda som visar sig i de roller vi spelar i våra liv och lär oss att vårda och älska vårt inre barn, för att ljuset ska strila in och vi på nytt växer utifrån den vi är i vår innersta kärna. 

sunset-4483767_1920.jpg
941212_10152998949745384_487474520_n_edi

SOULWILL

Soulwill grundades 2020 av Nina Hahn med visionen att bidra till stärkt självkänsla. Vi bär alla inom oss minnen från alla våra åldrar som kan upplevas lika starka nu som då. I terapin blir du sedd i dina behov, önskningar och stärker din självkänsla. 

I valet av utbildning var det avgörande för mig att PsykosyntesAkademien ställer krav på den individuella processen som en nödvändig bas för den som vill arbeta med mänsklig utveckling.

 

Högst upp på min meritlista finns den egna personliga utvecklingsresan, som mina framtida klienter står inför. Med fyra års utbildning till psykosyntesterapeut vid Psykosyntes Akademien i Stockholm tar jag nu emot praktikklienter. 

På meritlistan finns också 5 års studier i Psykologi & HR vid Lunds Universitet.

 

Jag är medlem i Psykosyntesföreningen.

För dig som upplever en inre obalans

Psykosyntes

terapi

Upplever du en känsla av inre obalans eller är du i en akut livskris som gör att du inte kan leva ditt liv fullt ut? Eller upplever du en psykisk smärta, en känsla av meningslöshet eller djup ensamhet som är återkommande? Eller upprepar du destruktiva mönster? Då är det dags att söka professionellt stöd. Som terapeut arbetar jag med psykosyntesterapi och det som kallas mild till måttlig psykisk ohälsa. Jag arbetar såväl förebyggande som med akuta livskriser. 

Psykosyntes, vad är det?

Bli den du är

Jag arbetar med psykosyntes som terapiform med ett holistiskt synsätt, som utforskar det glömda och gömda, i kropp, tanke och känsla. Och som strävar efter en syntes av delarna och som ser själen som ständigt hel. Med psykosyntes som bas möter vi det glömda och gömda som visar sig i de roller vi spelar i våra liv och lär oss att vårda och älska vårt inre barn, för att ljuset ska strila in och vi på nytt växer utifrån den vi är i vår innersta kärna. 

En första kontakt

Måndag - torsdag

17 - 20

Lördag

14 - 17

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och du önskar stöd kontakta gärna mig via mail, nina@soulwill.com så bokar vi in ett samtal. Om du vill gå vidare och starta din personliga utvecklingsresa efter vårt samtal får du ett formulär via mail, som du skickar tillbaka ifyllt till mig. Första gången vi ses hjälper jag dig att definiera dina problem och tillsammans sätter vi mål för din terapi. Jag tar emot klienter på vardagar måndag till torsdag 17 - 20 och lördagar 14-17.

Vid allvarligare diagnoser

Kontakta psykiatrin

 

Ring 112

Allvarligare diagnoser som exempelvis schizofreni, hänvisas till psykiatrin. Jag tar inte heller emot klienter som är under 18 år. Om det är akut, det vill säga att du är självmordsbenägen eller att du kommer att göra något annat drastiskt ska du ringa 112.

twig-4007789_1920.jpg

SOULWILL

Utforska ditt inre liv

 

Vi startar terapin där du befinner dig med de tankar eller känslor du har som gör att du inte kan leva ditt liv fullt ut just nu.

Tack för ditt meddelande!

FÖRETAGSINFORMATION

Soulwill

Orgnr: 556572-4910

Innehar F-skattebevis

Stockholm, Sweden

Mobil +4679359358

Mail nina@soulwill.com

  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Twitter - Vit Circle
  • Pinterest - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
Untitled%20(4)_edited.jpg

SIDOR